Wednesday, May 2, 2012

Tukar tayar kereta

Hampir 5 tahun guna kete, baru nak tukar tayar..botak sangat dah pun..lagipun nak jalan jauh bulan depan.So better tukar for safety kan???Lepas pegi tengok rumah ngan mentua..terus singga beli barang dapur sikit..n pastu tukar tayar kete sekali.Semalam nak tukar, tapi memandangkan ramai sangat orang kat kedai tu , so postpone ari ni...alhamdulilla dah selesai..pasnih nak tukar break n kalau ada duit lebih nak tukar rim pulak...kalau ada rezeki lebih ler kan????








1 comment:

  1. Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com

    Ada 20 kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar.

    Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Website akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    Nak cari bateri dan package service kereta pun ada...

    ReplyDelete